Kaustajärven siltajuhla 24.7. ja kävelyretki 25.7.2021

Kaustajärven siltajuhla ja kävelyretki

Siltajuhla

Juhla vietetään lauantaina 24.7.2021 klo 17.00 Heinäjoen sillalla. Juhlassa on avaussanat ja haastatteluja ja yhteislaulua. Ohjelman jälkeen voi nauttia kahvia/teetä kahvileivän kera sekä nauttia mukavasta yhdessä olosta. Kahvitarjoilu on maksullinen ja grillistä makkaraa parilla eurolla.

Juhlien tuotto käytetään seuraavan vuoden juhlien järjestämiseen.

Kirpputori

Maanantaina 19.7.2021 klo 12.00 alkaen on omatoiminen kirpputori pystytetty sillan lähelle. Telttakatoksessa on pöytä ja hylly, johon voi tuoda myytävää ja samalla ostaa tavaroita. Kirpputorille voi kuka vaan tuoda myyntiin tavaroita. Teltassa ei ole ketään myymässä vaan ostettu tavara/tavarat kirjataan vihkoon ja raha laitetaan teltassa olevaan lippaaseen. Kirpputorin tuotto käytetään seuraavan vuoden juhlien järjestämiseen.

Kävelyretki

Sunnuntaina 25.7.2021 klo 11.00 tehdään kävelyretki Raskas Patteristo 1:n muistomerkille (Kaustajärventie 200). Lähtö on Heinäjoen sillalta. Juhlatoimikunta tarjoaa mehut muistomerkillä.

Tervetuloa!