”Puhdas Tohmajärvi” Avoin kansalaiskokous ke 6.5. klo 16.30

”Puhdas Tohmajärvi” Avoin kansalaiskokous ke 6.5. klo 16.30 Tohmajärven kunnanvirastolla, Järnefeltintie 1. Keskustellaan ja päätetään yhdistyksen perustamisesta. Omakust. kahvit klo 16 –
Tervetuloa!

”PUHDAS TOHMAJÄRVI” – hanke on järjestäytymässä!?

Viime helmikuussa kerättiin Tohmajärvellä lähes 700 nimen kuntalaisadressi Tohmajärven nimikkojärven veden laadun parantamisen ja järven muunkin kunnostamisen puolesta. Adressi kerättiin täysin vapaaehtoisin voimin ja luovutettiin kunnanvaltuuston käsiteltäväksi maaliskuun puolivälissä. Hanke sai hyvin laajaa kannatusta – lähes 20 % äänioikeutetuista kuntalaisista allekirjoitti sen. Monelta taholta on vedottu, että olisi syytä perustaa yhdistys asian jatkuvaan esilläpitämiseen ja tulevien haasteiden ja mahdollisuuksien sekä myös erilaisten rahoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen ja hoitamiseen.

Perustamista varten on kutsuttu koolle avoin kansalaiskokous toukokuun ensimmäisenä keskiviikkona (6.5.). Tässä kokouksessa keskustellaan yhdistyksen tarpeellisuudesta ja sen tehtävistä sekä lähiaikoina että myös tulevaisuudessa. Kokous päättänee myös tulevan järjestön nimen ja valinnee vastuuryhmän, joka jatkaa valmisteluja mm sääntöjen ja toimintasuunnitelmien laatimisessa sekä rekisteröinnin järjestämisessä.

Adressin keräämisestä vastanneet henkilöt toivovat mahdollisimman runsasta osanottoa tähän kokoukseen. Erityisesti vedotaan heihin, jotka olivat allekirjoittajina em adressissa, että tulisitte antamaan monia erilaisia, hyviä ideoita, miten kaunis järvemme muuttuisi vielä kauniimmaksi virkistyksen ja hyvinvoinnin lähteeksi. Ihmiset ovat aikanaan tehneet virheitä ja vastuuttomia päätöksiä luonnon pilaamisessa. Ihmiset voivat tehdä myös hyviä ja oikeita päätöksiä sekä vastuullisia ympäristöratkaisuja!

Avoin kansalaiskokous ”Puhdas Tohmajärvi” pidetään ke 6.5.2015 klo 16.30 Tohmajärven kunnanvirastolla. Kokousta edeltää omakustanteiset kahvit klo 16.

Lisätietoja antaa Yrjö Tolvanen, p. 0400 735 065 tai sp. yrjo.t.tolvanen@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *